Sammys Golfblogg

Kassler

Hoppsan sa, och vips vart man en kassler.

Var och tatuerade mig igår och körde hela höger baksida lår samt skinkan och en del upp på ryggen, så nu er man ut som en kassler, fullt med streck och alldeless röd, ser rätt roligt ut.
Jag är så grymt nöjd med Filips arbete, båda två är så taggade att fortsätta och göra detta konstverk klart. Jag kommer att lägga upp en bild så fort jag bara kan så ni kan skåda de enorma konstverk som Filip gör.

Vill tacka RDT (Red Dragon Tattoo) för så grymt bra ställe, Fille, Dabbe och Mats utan er hade de aldrig vart så bra som de är.

Sitter och filosoferar lite över att varför kan inte solen ta och titta fram lite mera, de har vart mörkt nu i massor av dagar. Är de så att vi människor har förstört klimatet så mycket att snön vill inte komma ner, jag minns när jag var runt 10år och byggde stora snögubbar och snögrottor vid den här tiden på året.
Hur kommer saker och ting att se ut om 20år till? Är de sommar året om då eller kommer vi att leva i ett totalt regnigt väder hela vintrarna.

Nu ser jag bara fram till att de ska vänta och börja bli ljusare, de brukar vara som hållpunkten för mig att när de vänder å dagarna börjar bli ljusare och ljusare.

Snart börjar de bli dags att hjälpa min storebror med hans husbygge också. Så de ser ut att vara rätt mycket nu ett tag framöver.

/S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.