Så många VF finns inte

Just nu genomför Västerbottens Folkblad en tävling  fram till sista oktober där man bland annat kan vinna biljetter till Melodifestivalen i Ö-vik. ( Inte min drömvinst, men jag gillar tävlingar)

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att bygga din egen drömarena och klä in den i tidningspapper från VF. Men jag blir lite brydd, så många VF finns det väl inte?

Enligt senaste tidningsstatistiken har VF en upplaga på 13 700 ex i dag, jämfört med VK som har 37 100.  Eftersom jag inte prenumererar på VF måste jag bege mig till en butik eller kiosk för att köpa in papperstidningen.

För  tänk om jag vill göra en Camp Noe-arena i skala 1:1, var ska jag hitta så många VF?  Det kommer att bli huggsexa om pappersvaran, eller kan man fejka?  Ta VK och bara klistra över lite VF-loggor? Det är ju nästan samma sak, de har ju redan samma ägare.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Anna Galin

    Ingela, om du vill göra en Camp Noe-arena i skala 1:1 lovar jag att jag kan sponsra dig med så många VF som jag kan uppbåda. Men jag vet faktiskt inte, som du säger, om det finns så många att man kan göra i skala 1:1, men vi kan testa om du vill 🙂 På hamnis kan kidsen bygga arenor för där har vi lämnat tidningar, men annars räcker det med att köpa en enda VF i affären för att täcka en normalstor papier maché-arena. Jag vet, för jag har provat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.