Var delar du mest?


Kesomackans Geek Chart

 

Jag gillar fåniga tester i sociala medier, det har ni väl märkt vid det här laget? Det här är den senaste i raden Geek Chart som visar  i vilka sociala nätverk jag delat mest information de senaste 30 dagarna. De flesta större social medieplattformar, utom Facebook finns med än så länge. Det är visst på gång.

Jag trodde jag delade mest på Twitter men ack, vad jag bedrog mig. Jag är tydligen flitigast på Delicious, hela 57 procent, inte så konstigt kanske här samlar jag artiklar, sajter med mera som jag gillar och det gör jag ju ofta. Dessa länkar är dessutom öppna för andra att ta del av. Sämst är jag tydligen på att blogga, eh, får nog ta och rycka upp mig lite.

Eller som vi social mediemänniskor säger: "Sharing is caring!"

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.