37 år sedan jag kläcktes. 

  1. I dag är det 37 år sedan jag kläcktes. Har cyklat till Avaträsk med en sjutusan till packning. Väl där så vart det krattning, bastning, byggande av parkourbana och ikväll blir det Eurovision. Jag är väldigt tacksam för nu. För snart 4 månader sedan blev jag tappad på huvudet och höll på att träffa min skapare men det gick bra. Jag får tacka många och mycket att det gick så bra och man får hoppas på att man kan ge lite tillbaka. Jag är också tacksam att jag är född i Gåxsjö, Jämtland, Norrland Sverige. Det finns många som har haft riktigt tuffa starter på sina liv. Jag tänker närmast på kriget i Syrien. Jag har tänkt mycket på en ung man som jag talat med i veckan som lyckats fly till Sverige därifrån. Jag kan inte förstå vad de gått igenom innan de flydde och på väg till Sveige i gummibåtar m.m. Han var med och hjälpte mig när jag hade trillat och slagit mig. Det är jag också tacksam för. Nu är det snart dax för en god middag. Min kära hustru har lagat en god middag. Hasselbackspotatis och grillat, kanske ett glas rött. Mums. Trevlig helg!!!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.