Tre frusna män…

Jag såg den nya serien på femman ’Tre frusna män söker sin stora kärlek’ och fastnade direkt för Jonas. Vilken mysig kille! Per-Arne var inte så tokig heller. Va kul att alla tre var från samma ställe och att det var Gällivare gjorde inte saken sämre. Jag skulle inte vilja vara i Anders ställe när han satt och åt middag med 9 tjejer under den tryckta stämningen, nog hade dom väl kunnat bjuda lite mer av sig själva! Det måste ju bli svårt för honom att välja ut vilka som ska stanna!
Slog också över och såg lite av Rent Hus, vilket j…a skitprogram!!! Det enda som är bra med programmet är att jag inser att jag har det ganska rent och fint omkring mig!
Såg även lite Basket, tyvärr förlorade Plannja mot Solna med två poäng 98-100.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.