Jag förstår int nå….

Vad jag tycker det är tyst angående de nya A-kassereglerna! Inga skriverier i tidningarna annat än de kommunalare som demonstrerade i Lycksele. Är det ingen som ser faran i det hela? Tänk på dom som bor i Ammarnäs t ex och deltidsarbetar. Vad händer den dag då deras ’dagar’ (75 st) tar slut? Jo, dom kan tydligen neka till att ta ett jobb , om inte det jobb som erbjuds leder till en heltid och vilka heltidsjobb finns det här? Jag undrar fortfarande om beslutsfattarna har tänkt fullt ut? Det kan också bli så att den arbetslöse tvingas flytta härifrån! Men det är kanske så dom tänkt, att ingen ska kunna bo kvar här uppe! Det måste väl för f…n vara mera lönsamt att folk får jobba dom procent som finns och sedan stämpla upp till heltid än att vara helt arbetslös och stämpla fullt upp!! Jag fattar ingenting!! Är det nån som gör det???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.