När kommer värmen?

Tanken var att vi skulle till Aiternas till helgen men som det ser ut (enl yr.no) så ska det bli regn fredag, lördag och mera snö på söndag!! Så vi stannar hemma och jobbar inomhus istället!
Oljade in altanmöblerna färdigt igår men nu på morron såg det ut som att någon tyckte att dom frös och därför bäddade in dom i snö!

Måste göra ett tillägg till ovanstående inlägg!
Det är inte jag det handlar om, känner mej inte så gammal och ledbruten faktiskt, utan det är ett gammalt urklipp från någon tidning som jag hade liggande men jag tyckte den var fin och den säger ganska mycket!

En kommentar

  1. Gunilla

    Tänkte väl…..Du som ser ut som en fräsch kvinna i sina bästa år!!!
    Min tanke imorse när jag tittade ut var att väcka Cengiz och säga att han måste pista…då kom jag på att vi har ju inte öppet,det är 15 maj och snart sommar!!!Rådjuren ser lite konfunderade ut, vart tog gräset vägen som fanns igår?
    Dinos morronkissning gick väldigt,väldigt fort,han gillar inte snöblasket heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.