Nolia…

Ja, så har vi då varit till Piteå på Noliamässan och det var jättemysigt, jättehärligt och jätteroligt. Vi bodde i en stuga på Fåröns camping och hade hyrt cyklar så vi cyklade in till Piteå både fredag och lördag. Några av oss hade ont lite här och där efter första dan!

Fredagkväll kom Niclas och hämtade oss med båt ut till Assar och Gunnels stuga på Näsudden. Det var en härlig båttur! Väl där i stugan blev vi välkomnade med en god drink och sedan avnjöt vi en god middag.

Många goda skratt har det blivit i helgen!

Tack Cengiz, Gunilla och Ewa för att ni ville följa med!

En kommentar

  1. Ewa

    Men tack så hemskt mycke för att jag fick komma till er,det är inte så ofta jag får mig såna goda skratt,men i helgen har skrattmusklerna fått sitt. Älskar er alla, kram Ewa. Vi ses till ”Pärfestivalen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.