Åren går…

Idag fyller mitt äldsta barnbarn, Fredrika, 9 år! Jag tycker inte det är länge sedan vi var på bröllop i Boden och Maria ringde och grattade mej till att ha blivit mormor. Inte känner jag mej 9 år äldre och tur är väl det!

På tal om ålder så fick min son Nicklas en helikopterresa med SMP i 30-årspresent. Nu är han i luften och det skulle bli en lång tur. Dom for halv åtta och skulle kanske komma tillbaks till lunch! Han kommer nog att få se mycket, han var lite nervös när vi steg upp i morse, men jag tror att han kommer att vara mycket nöjd med denna present.

4 kommentarer

  1. Åsa

    VADDÅ en hund o inte en jämte….MIN JÄMTE ÄR DÅ EN HUND!!Ha, ha nä jag vet inte vad ni har för interna skämt där grannarna emellan?
    Iallafall, din blogg är kul att läsa Kinna! Och visst blev gubben din fin i håret?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.