Vägen Sorsele-Ammarnäs

Jag skrev till Vägverket igår ang den, minst sagt, dåliga vägen till Sorsele! Min fråga var när dom skulle göra något åt den. Svar skulle jag få innan 20080913! Får jag inget svar har jag i alla fall fått ett ärendenummer så jag kan fortsätta frågan!

7 kommentarer

 1. MN

  Åkte precis 363an till Övre Sandsele å jag höll på å bli galen, tur man åker den så sällan! Bra initiativ hoppas att dom tar sitt förnuft till fånga!

 2. Gunilla

  Heja Kinna!!!
  Nu måste fler börja ”hyta” till ang.vägen,det är ju snart hopplöst att ta sig till Sorsele inom rimlig tid!

 3. Erik

  Hej Kinna!

  Verkar vara en svår fråga du ställde till VV eftersom de måste ha betänketid till 13/9. Hoppas ni har det bra, jag kommer upp till Ammarnäs på lite jobb i morgon och då ska jag även dra upp husvagnen. Sommarn är nog över. Men det är nästan så man gruvar sig för att åka den beryktade vindelåvägen när standarden är bedrövlig. Kämpa på!

 4. Maria

  JA visst måste den få sig en rejäl ansiktslyftning.
  Nu när vi vill vara mer i Ammarnäs så kommer vi ju att åka den vägen allt oftare! Tänk vad tid man skulle spara också… Nu får man ju krypa fram på vissa ställen. Men det kanske är miljövänligare:) Vem vet…:)

 5. "Hoppfull"!!!!

  Nog är det konstigt att kommunen inte tar tag i det här med Ammarnäsvägen?
  Trots allt så är ju Ammarnäs kommunens enda fjällturistort som dessutom blir allt mer populär!Tyvärr skräms många turister bort p.g.av ”världens längsta puckelpist”(Ammarnäsvägen)

 6. Gunilla

  Hej o hopp. Fick ett mail idag från vägverket i Luleå,lyder som följer
  ”idagsläget finns upprustning av Ammarnäsvägen inte med i någon av Vägverkets planer.Vi är väl medvetna om problemen på vägen ,kommer själv att åka till Ammarnäs under hösten,sen gör vi en bedömning när vi ska vidta åtgärder”……..??????Hoppas att hon inte är med barn när hon ska ut och studsa på ”fosterfördrivningsvägen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.