Träning

Ikväll är det tredje gången som jag har varit på gympa/styrketräning, känner mig riktigt duktig än så länge men usch, vilken dålig kondis jag har…förhoppningsvis ska den väl bli lite bättre..Tio tjejer var vi i kväll, jättekul! Bettan körde nya övningar för armar och axlar…gissa om jag kommer att känna av det i morgon! Jenny körde några bra magövningar, vi gjorde dom i torsdags också och det kändes, åtminstone för mig, hade riktigt värk i magen i fredags. Men i alla fall så är det jätteskönt efteråt, har nyss duschat och sitter och myser i morgonrocken. Skönt att krypa isäng och läsa en stund innan John Blund kommer!
God natt o sov gott!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.