En tur på ca 6 km

Hela sommaren har jag tänkt att jag skulle gå upp efter sommarleden till Aigert och till bron över Ruoutetjebäcken. Att bara tänka ger ju inget så igår efter bullbak tog jag med mig Nicko och gick dit upp. Vilken utsikt ner mot byn, oj, oj, oj! Och vilken tur att det är skyddsnät så man inte går för nära fallet! Det är ett högt stup. Men nu vet jag att jag (är rädd för hängbroar) vågar gå över denna bro!!!

Jag tog flera bilder med min telefon men när jag skulle överföra dom till datorn, som jag alltid har gjort, går det inte, jag får bara medd att -minneskortet används på annat ställe. Vilket j….a ställe skulle jag vilja veta?????

Vad betyder det? Jag fattar ingenting, inte vad det gäller datorer i allafall! Så nu är det bara att vänta på att någon vänlig själ kan hjälpa mej. För det blir jättebra kort som jag tar med min telefon och det är kul att kunna ta med dom i bloggen.

Bettan kom och hälsade på igårkväll! Kul med folk som bara kommer utan att man ska behöva bjuda…!!!

Nu ska jag ner och jobba, hejdå!

5 kommentarer

  1. Inger Johannesson

    Hej Gunilla´!
    Trevligt att läsa att du gått mot Aigert på leden. Jag läser din blogg så jag vet lite vad som händer i Ammarnäs Må så gott och hälsa ”alla” från mig, Inger, Älta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.