Hoja

Den här blomman fick jag i fjolsomras av ett par norrmän och nu har den blommat. Det ska visst vara någon sorts porslinsblomma.

10 kommentarer

 1. Ewa

  Oj så vacker blomma,synd att Gunilla kastade sin. Det lät härligt med Aitelnashelgen,lite avundsjuk att ni har så nära. Ses på söndag! Kram Ewa

 2. Kicki

  Har en likadan och de är superfina när de blommar men avger en sirapsliknande sav då, som klibbar riktigt rejält. MEN det är det värt !
  Vackra, är ordet ! Tyvärr har inte min blommat sedan mormor gick bort ( fick ett skott av henne några år innan). Mina vänner som inte är lika vidskepliga som jag (har gröna fingrar) säger att jag måste plantera om den och ge den större kruka !!! 😉 Whooops ?!
  Kanske det är så enkelt…. !!!
  Var rädd om din, som verkar må mycket bra !

 3. Fia Kaddik

  Hej Kinna..det är en porslinsblomma,,sätt om den i februari i en större kruka. Min porslinsblomma kom till året som du och Pether föddes och den täcker ett helt fönster. Ibland är den lite tokig och blommar året runt med en mycket stark doft.
  Mamma hade gröna fingrar och jag har nog ärvt en hel del 🙂
  kram på Er hemma i byn, jag kommer snart på en snabbvisit, tråkig sådan..

 4. Kinna

  Hej Fia och Tack för tipset! Jag förstår att just din blomma är så stor och fin då den är från -54!!
  Kram

 5. Fia

  Jo jag tänkte att du skulle svara så..i alla fall det är alltid roligt att läsa din blogg och se vad som händer i byn..vi ses snart kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.