Längtar efter vintern

Måste bara börja med att berätta om hur härligt det var att promenera i morse. 2-3 cm nysnö, bara det gjorde ju att allt såg lite ljusare ut, knarret under skosulorna då man går i snön, vilket underbart ljud! Jag riktigt längtar efter att det ska bli vinter! Men nu var det ju så att under dan blev det slask av alltihop och sedan minusgrader så nu ikväll var det riktigt halkigt och det tycker inte jag om, jag spänner mig som en fiolsträng.

Tisdagar och torsdagar går jag på gympa=styrketräning för hela kroppen, vi använder oss av hantlar, skivstänger och step up bräda! Mycket bra ledare! En eloge till Malin och Jenny! Skitkul, tycker jag. Jobbigast är innan jag har tagit mig dit, ska jag gå eller ska jag inte gå??? Men det är bara att vara tjurig och ge sig av för efteråt är det gudomligt skönt!

Idag har Gunilla jobbat hos mig för Lennart är och jagar älg i helgen, hon ska alltså jobba imorgon också. Det har varit bra med folk i butiken idag och vi har bjudit på kaffe.

Har nyss kommit hem från Gunilla och Cengiz, var bara tvungen att gå upp och kolla deras nya, ommålade köksluckor! Guuuuud va fint, dom har ju fått ett helt NYTT kök!!! Jag blir VANSINNIGT avundsjuk….Grrr! Men vad hjälper det? Nej, det är väl egentligen ’bara’ att sätta igång själv å fixa vårat kök (nångång).

På söndag kommer Marcus och syster Ewa, dom ska åka hit med Lennart. Jag längtar efter min ’lille pöjk’, det är ju så sällan vi träffs numera! Han håller ju på att ta körkort nu så jag hoppas att han klarar det ganska fort för då blir det lättare för honom att ta sig hit!

Nu ska jag gå och fixa andra saker innan jag går och lägger mig. God natt och sov gott alla!

En kommentar

  1. Jenny

    Visst är det roligt att träna tillsammans! Man blir peppad av att vi är så många som pustar och stånkar i kapp! Man orkar så mycket mer då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.