Snö!

Just nu snöar det och termometern visar -2,6 gr. Det är jättegrått ute.
Igår, däremot, var det klart och fint, solen lyste så fint uppe i slalombacken. Jag och Bettan kom på att egentligen är det inte SÅ lång tid under vintern som vi alls inte ser solen!!!
Det är ju bara en liten stund den är borta och sen kommer den tillbaks igen, omkring den 20 januari!

Idag är jag ledig, vädret är ju inte så inbjudande för någon uteaktivitet så det blir nog bara en promenad med hundarna och sedan jobb inomhus (det finns ju alltid)! Städ t ex. Förresten på tal om städ, varför krånglar alltid sladdvindan på mina dammsugare??? Jag trycker på knappen och sladden åker in fort som bara den men inte helt, den sista biten får jag stå och försöka pilla in. Lite irriterande är det!

Jag SMS.ade till en vän och ville ha hennes recept på en god chokladkaka, detta var det svar jag fick: Vet du, jag har bara höftat…så dra till med några ägg nån dl socker osv så blir det nog bra!
Ett kul recept!

Här kommer ett boktips för den som vill läsa lite roliga böcker. FIASKO av Catherine Alliott.
Den handlar om POLLY som är virrig, sprudlande, dagdrömmande och glömsk. Hon försöker vara förnuftig och logisk, men hon lyckas aldrig-allt blir bara fiasko.

En underhållande bok är det.
Nu har jag börjat med en annan som heter KAOS av samma författare och samma Polly.

Den 15 dec anordnar Ammrnäs IF julmarknad på Tjulåvallen! Ett bra initiativ önskar bara att jag var lite mera kreativ för då skulle jag kunna hyra ett bord och ha lite försäljning av egentillverkade saker!

Renskiljning i Biergenas idag!

Nu ska jag klä mig för en promenad med hundarna! Hejdå, vi hörs!

5 kommentarer

 1. Frida

  Det är så trevligt att få ta del av din personliga info om Ammarnäs! Framförallt när man själv inte har förmånen att tillbringa varje dag där.. Tack för det!

 2. Laila

  Håller med Frida som tycker det är toppen med Ammarnäsinfo!
  Det är verkligen roligt att få ta del av vardagen .Blev jätteglad över att Du börjat dela med Dig av Dina bilder!TACK för det! Det är roligt att bara se hur mycket snö Ni har!
  Här i Strängnäs kom dom första stora snöflingorna dalande igår.Hur vackert som helst tills dom kom ner på marken och det bara blev till slask.Idag har vi haft strålande sol och nollgradigt.

 3. Åsa

  Japp, Julmarkanaden är den 20 december på Tjulåvallen. Det kommer nya skyltar snartoch så ska det skrivas i Västerbottningen.
  BRA att du skriver om allt som händer, Kinna!

 4. Kinna

  Bra att ni är uppmärksamma! Vet ej var jag fick den 15:e ifrån. Det kanske kommer att hända något annat speciellt den dan, vem vet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.