Musik,Glädje, Sång och Lucia

Nu är det äntligen listat och klart kring fönstret i köket och julgardinerna hänger på plats. Som det hördes skulle visst golvet komma på tisdag så då det är inlagt är allt klart! Fiiint.

I fredags var vi till kyrkan på Julkonsert, den var lika bra som ifjol. Skulle tro att det var ett 30-40 tal personer i kyrkan och sedan var det kaffe och smörgås i Församlingshemmet.

Igår var det en glädjens dag för mig! Först kom det en gullig tjej hit och ville lämna en present till mig. Hon sa ’-Då du öppnar paketet så vet du hur jag tycker att du är!’ Och vet ni vad, i paketet var det en jättesöt ängel! Jag blev JÄTTEGLAD och rörd. Nu står den ängeln i köksfönstret så jag ser den varje dag och tänker på hon som gav mig den!

Senare på eftermiddan hade vi ju inbjudit alla till Luciakaffe i Dalstugan. Gunilla hade dukat för 48 personer, vi trodde nämligen inte att det skulle komma så många för det var ju så mycket sport på TV och vi visste också att ganska många skulle äta Julbord på WH kl 17, men hör och häpna, det kom 70 PERSONER!!!! Vi blev JÄTTEGLADA!
Det var så trevligt och gemytligt, skolans Luciatåg lussade, dom är inte många men ack så bra dom sjöng! Assar och Hans hade sina dragspel med sig så det blev mycket sång och musik!
Vi bestämde direkt att vi ska ha en likadan bjudning nästa år också!

Idag var jag upp och tittade till Niclas och Maria stuga och det såg bara bra ut, lite mycket snö bara men dom ska ha Johan att skotta upp där.

Det var härligt med en långpromenad i det vackra vädret. Ifjol den här dan var det +2,3 gr och blåsigt och natten mot måndag en väldig storm, sedan var det blåsigt och töväder hela vecka 51. Gunilla och Cengiz hade ju tänkt öppna liften Annandan men det gick inte för det var ingen snö!

Vi får hoppas att det INTE blir likadant väder nu!

Nu ska jag krypa isäng och läsa en god bok. God Natt alla Ni!

10 kommentarer

 1. Linus

  Börjar dra ihop sig inför Ammarnäsresan. Jag och vovven bilar tidigt på Söndagmorgon mot Vaasa och sen över med färjan till Ume’.
  Brukar ta 13-14h totalt så det är ett ordentligt dagsverke att resa hem till Norrland.
  Ska vara i Sorsele först ett tag, men kommer sen till Ammarnäs kring den 27’e och stannar två veckor.
  Snörapport?

 2. Agneta Strömgren

  En riktigt God Jul till dig och din familj så ses vi väl på affären fram i vårvinter nångång. Kram Gela

 3. Kinna

  Hej Linus och tack så mycket för Julkortet!
  Vi har faktiskt inte så mycket snö, någon mätte igår och det är mellan 36-38 cm. Annars är det bra väder, det har blåst ganska mycket men det har i alla fall inte regnat som det gjort nere vid kusten.
  Välkommen hit! God Jul!

 4. Eberth Gustafson

  Den 29 dec kommer Eva till Ammarnäs. Påminn henne då om att jag vill köpa boken om Ammarnäs.

  Hälsningar
  Eberth

 5. LAILA FÄRNEFORS

  Så TREVLIGT NI HAR DET I A-NÄS
  I KVÄLL ÄR DET -4 MEN I ÖVRIGT EN HELT GRÖN JUL.
  LÄNGTAR TILL VINTER OCH SNÖ!
  ÖNSKAR EN GOD JUL O GOTT NYTT ÅR !
  TACK FÖR ALLA FINA BLOGGAR FRÅN HEMBYGDEN
  LAILA o NILS-G STRÄNGNÄS

 6. Kinna

  Gott slut och ett Gott Nytt År familjen Nordin!
  Här är det blida och nästan bara is! Inget roligt alls, vid den här tiden ska det ju vara mycket snö och kallt! Vi hoppas på mera snö. Kram

 7. Kinna

  Jag önskar er ett gott slut och ett Gott Nytt År!
  Vi har varmgrader, blåsigt och lite snö men mycket isigt, inget kul alls! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.