4:e dan på 2009

Ja nu är vi inne på ett nytt år, får se vad det har i sitt sköte!

Jul- och Nyårshelgen har för mig varit mycket bra. Besök av alla barn och barnbarn förutom då Therese (Lennarts flicka) men hon och killen kommer hit imorgonkväll och ska vara här några dagar.

Juldagen tog vi skotrarna och körde upp till Aiternas och grillade korv och hade det mysigt, där var det blida, +3 grader och takdropp. Fullt av älgspår var det överallt efter vägen mellan Svennesvallen och våran stuga. Då vi kom ner till byn hade det börjat töa här också och sedan var det flera dar med plusgrader och blåst. Värst storm var det natten mot nyårsafton, då var det flera husvagnsägare på Campingen som trodde att deras husvagnar skulle blåsa iväg!

Under nyår har det varit väldigt mycket folk här i byn, jag har en känsla av att det har varit många, många fler än i fjol och det är ju glädjande!
Här nere i butiken är det ganska så tomt i del hyllor. I charken, bröd-och drickahyllorna och lösgodiset är det så gott som tomt och det kommer inga varor förrän på torsdag!!! Det är väl det här med leveranserna som är en nackdel då det är så många helgdagar!

Nyårsafton var vi och åt en SUPERGOD nyårssupé uppe hos Gunilla och Cengiz i Dalstugan och det var dukat såååååå fint, man kände sig verkligen välkommen. Ca 90 pers som åt och vi hade det mycket trevligt!

Vi har kallt nu men det var någon som sa att det skulle bli mildare fr o m imorgon. -24 just nu. Det är i alla fall friskt ute och om man bara klär på sig ordentligt så är det skönt med promenader.

Det märks att det är länge sedan jag bloggat, jag surrar hit och dit men det får bli vad det blir. Nu hör jag att Curt har kommit så jag ska väl gå in och vara lite social.
Sätter in lite bilder från Aiternas och från Niclas och Marias stuga (dom hade så söt kamin)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.