Kallt, kallt, kallt….

…i morse hade vi -31,4 gr! Det gör ju att man inte längtar ut precis. Jag behövde inte heller ut för Lennart tog hundarna på en promenad, inte så lång den här morgonen, men dock en promenad. Hundarna har fått ligga inne i govärmen idag, bara några korta rastningar, vilket tydligen gjort den lille Nasto lite rastlös för våran skohylla nere i hallen föll honom tyligen i smaken, det blev en sopskyffel full av det han gnagt sönder! Å andra sidan så är det inget annat han gnagt på här inne och skohyllor finns det gott om!

Imorgon kl 10 ska jag och Lennart till Tandläkare resp Tandhygienist. Inget jag längtar efter precis men ett måste!

På söndag kommer mina svärföräldrar hit, dom ska vara hundvakt åt oss, såååå pååå tiiiiiiiiiisdaaag bär det av till utlandet………Häääärligt!!
Nu verkar det inte vara nå varmt där men varmare än här lär det ju vara i allafall.

Idag såg Fällaborna solen!!!

Så går vi då mot ljusare tider, snart börjar solens strålar att värma upp oss igen! Redan nu tycker jag mig märka att det är ljusare på morgonen och längre ljust på eftermiddan. Tänk att varje årstid har sin tjusning, det är väl härligt!

Nu ska jag gå och borsta mina tänder jättenoga och sedan krypa under gotäcket. Termometern visar just nu -29,7 gr. Brrr. Godnatt och Sov gott!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.