Nu är solen här….!!!

Nu är vi hemma igen efter en veckas vistelse på Puerto de la cruz, Teneriffa. Ja, egentligen har vi ju redan varit hemma i fem dagar.

Hotellet vi bodde på var mycket bra, fina rum och bra frukost.
Vädret var väl så där, två och en halvdag som vi kunde sola annars var det tjocka moln som täckte hela himlen. Regnade en kväll.

Vi är mycket nöjda över våran ledighet, man är ju verkligen helledig när man åker så där. Men det ska jag då säga, att det var lika skönt att komma hem till Ammarnäs igen!

Idag har vi haft en kanondag, det har varit kallt men solen har lyst över oss från en klarblå himmel!! Äntligen har den kommit till oss…. Vi hade -24,7 i morse men mitt på dan var det bara -12. Uppe på fjället var det varmare.

Igår bjöd Hembygdsföreningen på Paltmiddag!! Vi var ett 35-tal som åt jättegod palt och hade en trevlig stund.

Generöst av föreningen att bjuda så där! Ett stort tack!

En kommentar

  1. Eberth

    Trevligt att du är tillbaka på bloggen. Det har varit lite tomt ett tag. Under årens lopp har hustrun och jag besökt de olika kanarieöarna och andra turistorter ett flertal gånger och vi har, precis som du, vid hemkomsten sagt ”borta bra men hemma bäst”. Men inom ett år så kom ”suget” igen och nya biljetter bokades. Så var det då – nu är allt annorlunda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.