Ammarnäs i Västerbottens Nytt

Idag är det min lediga dag, har varit till Sorsele en sväng och sedan uppe på taket och skottat. En skön och härlig dag, klar luft och solsken!

Vilket månsken vi hade i måndags- och tisdagskväll! Var ute med hundarna och gick med dem genom skogen som var upplyst av månskenet, alltså en riktig månskenspromenad!
Vi har haft några riktigt kalla dagar, helgen var grå men dom här dagarna har varit fantastiskt fina. Tänk att nu resten av vintern få ha max 10-15 minusgrader och sol varje dag…..det vore härligt.

Igår kväll hade vi träning och en kille från Västerbottens Nytt var och filmade oss…!!! Ska bli väldigt spännande att se vad dom gör av det! Det är tur att vi har Malin, hon är ett riktigt proffs som ledare, bara hon nu inte får något kanonerbjudande efter denna inspelning så att hon lämnar oss!

Nu var det ju inte bara oss han filmade utan han har varit här i två dagar och gjort flera grejer. Kanske redan ikväll att det kommer i Västerbottens nytt?

På lördag är det ju backtävling här (snöskoter). Det var visst över 100 anmälda så då blir det mycket folk här. Hoppas på fortsatt fint väder och gärna några grader varmare.

Annars är det ännu lugnt här under veckorna, förhoppningsvis börjar det väl bli lite mer folk under sportlovsveckorna 9-10. Nu har vi i alla fall en fin årstid framför oss, ljusare och längre dagar, solsken och värme, och en massa, massa trevliga turister!!!

Ha det bra, vi hörs!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.