Min lediga onsdag

Idag har jag haft en skön ledig dag!
Började med en promenad med hundarna i snålblåst. Sedan tog jag en långpromenad för mig själv. Gick upp till Maria och Niclas stuga, skottade lite och kollade att allt var som det skulle inomhus. Solen sken så vackert så jag tog ut en stol och satte mig ute på altan en stund! Superhärligt!
På hemvägen gick jag upp till Liften och drack kaffe hos Gunilla. Cengiz erbjöd mig att åka med i pistmaskinen upp till toppen men si det tackade jag definitivt nej till. Aldrig att jag skulle åka dit upp, hellre går jag upp för hela backen!!

När jag kom hem så kunde jag bara inte vara inne. Det var ju så vackert ute, blåsigt men inte kallt! Så jag klädde om och stoppade skidorna i bilen och körde till Norra Ammarnäs. Där parkerade jag och åkte sedan skidor efter leden till Bertejaur. Åkte en bit ovanför Kvarn där jag vände och då hade jag motvind på vägen hem. Men det gjorde absolut ingenting för jag mådde så gott där i solens sken.

Vilken härlig dag!

5 kommentarer

 1. Eberth

  Enstaka berättelser om livet i Bertejaur minns jag från tidig ungdom. Då pratade man om människor och händelser men sa inte ett ord om naturen. Det var så naturligt att leva i den natur som omgav en, så det var inget som man pratade om. Detta i en tid långt, långt före man hade hört ordet ”naturreservat”.

  Då var det fötterna som bar besökarna till Bertejaur, men nu kan vi ta oss dit på enklare sätt. En väg går t.ex. via http://bertejaure.wordpress.com/category/processen/

  Det kan vara av visst intresse att besöka Bertejaur via webben, men att få komma till platsen sommartid är en önskan.

 2. Ewa

  Va härligt d låter,försök lura me dig storasyster på en sån utflykt:) Här i Boden har vi också fint väder,har gått en sväng imorse på 8 km,d var hääääärligt! Ewa

 3. Linus

  Vi längtar till Ammarnäs!

  Kul med bilder på bloggen (kollar varjedag för att se om du skrivit nått)

  V.14 sticker vi, det är bara 4 veckor kvar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.