Toppenväder

Idag har det verkligen varit toppenfint väder! Jättevarmt och soligt!

Tog en tur med skidorna upp till Gaisatsj(är inte säker på stavningen), idag hade jag fäste! Där uppe på fjället var det mycket snö, fast det var löst så det gällde att jag höll mig efter skoterspåret, inte fara på sidan om för då sjönk jag lätt. Jag åkte en tur där uppe, men tyvärr vet jag inte vad nånting heter där så jag kan inte säga var jag var eller vilka fjäll jag såg!!
Hade varit skoj om jag hade kunnat åka så att jag t ex kommit ner mot Näsbergstjärn eller nåt liknande, istället för att vända och åka samma väg ner.
Förresten, åka ner gjorde jag ju inte utan feg som jag är så tog jag av mig skidorna och bar dom där det gick som mest nerför. Jag intalade mig också att jag var säkert inte den första som gjorde så….det måste finnas någon fler som är lika feg som mig!!

Det var i allafall en härlig tur på tre timmar i strålande sol.

Då jag kom hem blev det fönsterputsning och gardinbyten i kök och vardagsrum. Så nu efter middagen så känner jag mig ganska trött men nöjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.