Härliga vår!

Tänk att vi fortfarande har så fint väder. Vad man kunde önska vore ju att det inte blåste så kalla vindar, men i solen är det varmt.

Gotthard och Laila tog våra hundar i morse och gick på en långpromenad upp efter leden mot Aigert. Dom var borta i flera timmar. Lennart och jag gick en kortare promenad genom skogen och kom ända upp till Fälla. Visste att Gela och Bengt var i deras lilla, söta stuga, så vi gick till dom och fick oss kaffe. Sedan gick vi förbi hos Gunilla och hon hade rensat sin garderob, jag dök genast ner i säckarna och rotade runt, hällde ut alla kläder på gräsmattan och tog reda på det som jag tror skall passa mig. Det blir provning i kväll.

Igår efter jobbet körde vi upp till Bissitj och hade med oss oxfilé (Gunilla bjöd på det) och Wokgrönsaker som Lennart tillagade över öppen eld i Murrikan. Thomas och Veronika kom också från deras ’ranch’ Storholmen. Detta att åka ut så här i naturen är verkligen LIVSKVALITET! Vi satt länge där uppe och åt och hade allmänt mysigt.

Hemma igen såg vi V75, vi är ett tjejgäng som tippar varje vecka tillsammans, hade 2 femmor vilket gav oss hela 72 kronor. Sedan såg vi Postkodmiljonären och Robinson, så det var en lugn hemmakväll med andra ord.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för jobbet. Hejdå, Vi hörs!

2 kommentarer

 1. Finnen från fälla

  Härligt med mat i det fria!
  Visst blev kåtan fin efter att Gela, Bengt och Sofia gett den lite ompyssel. Så kul att de med har en stuga på Rudes nu!

  Här i söder har vi varmt, kanske lite för varmt då vi håller på att måla sydsidan på radhuslängan…pusst, det är varmt och vindstilla.

  Kommer upp till Ammarnäs 1’a veckan i Juni, stannar så länge som möjligt. Förhoppningsvis hela sommaren *längtar*.

  Hej till Lennart.

  -L-

 2. Linus Forsberg

  Kinna, är det ok om jag skickar ut en efterlysning på din blogg? 🙂
  ————————————

  Ammarnäsbor, Jag söker information om Atterbergs sjöflyg.

  Modell & typbeteckning samt registrering.

  Skulle vara väldigt tacksam för mer detaljerad information, gärna bilder också.

  e-post: test005@hotmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.