Ledig dag!

Idag har jag varit upp till Blåtja! Innan dess var jag förbi och hälsade på skogsplanterarna Marcus och Veronica. Dom gör ett himla bra jobb, det är ju ett ganska stort hygge och inte så lättgått! Däremot har dom en underbar utsikt, ser hela byn och även Nabbnäs, Storaigert, Solåive, Marsivagge m m, ja det är en underbar syn.

Efter besöket nere hos dem gav jag mig iväg uppåt igen och gick till Blåtja, har aldrig varit där förr, vidare till Bissan. Vad vackert det var vid dessa vatten. Nästa gång har jag fiskspö med mig för jag såg flera vak. Då jag var på hemväg och kom till Blåtja satt en kvinna där så jag ropade och frågade om det gick bra, nej, sa hon, jag har inga glasögon så jag kan ej sätta fast draget i lekanden, så då gick jag och hjälpte henne med det och önskade henne lycka till!

Återigen en härlig dag fast det kom två hagelskurar under min tur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.