Bottennapp!

Det går inget bra för mig när det gäller att fiska! Men jag är superbra på att strula till det!

Idag var jag upp till Näsbergstjärn och hann inte fiska länge förrän mitt flugkast fastnade i botten.Precis då jag kastat ut var det en fluga som irriterade mig så jag skulle vifta bort den med den påföljden att jag inte hann börja  veva i tid  och där satt jag fast! Lagom arg och ingen annan hade jag att skylla på heller, det är bara att köpa nya grejer på Fiskecentrum! Nå, jag satte fast en spinnare och fortsatte att fiska men inget napp. Jag beslöt mig istället för att gå hem och rensa färdigt i potatisbacken.

Vi har ett toppenväder idag, varmt och sol. Här nere i Tjulån står det flera fiskare varje kväll så vi har underhållning från vårt köksfönster.

Igårkväll var vi hembjudna till ett par, Sandra och Bernd från Tyskland, som köpt hus här. Vi åt jättegott och hade det hur trevligt som helst. Var inte hemma förrän midnatt. Dom far hem nu på fredagmorgon, 200 mil resväg. Stackarna!

Fredrik och Kevin är hos oss nu. Fredrik har farit ut för att fiska och Kevin har följt med Lennart, han skulle köra upp nå grejer åt Ann Christin till Lissobäcken.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.