Min fångst idag!

Åh, vilket underbart väder vi har! Soligt och varmt, just nu 15,7 gr. Ammarnäs är välbesökt nu av jättemånga turister! Det är fiskare, vandrare och dom som bara vill vara! Jättekul att jobba i affären då det är full fart hela dagarna. Alla är så glada och positiva och dom tycker sååååå mycket om vår lilla vackra by!

Just nu då jag tittar ut genom mitt lilla fönster ser jag en spegelblank tjärn, nästan en molnfri himmel och solen skiner. Jag ser också våra trevliga gäster i Akkasstugan, dom sitter ute och det verkar som att dom håller på att tillverka egna fiskeflugor!

Jag och Gunilla har varit ute och fiskat i drygt tre timmar. Tala om avkoppling! Fångsten blev väl inte så god men 3 fiskar fick jag, 2 var inte större än en strömming men den tredje behöll jag och den är nu kokt.

Lennart, Fredrik och Kevin är i Aitelnas. Dom har det säkert mysigt där uppe. Jag pratade med Lennart på e m och då var dom nere i selet och fiskade och grillade korv.

2 kommentarer

 1. Sandra Laube

  Hej Kinna,
  mycket hälsningar från var andra hem, vi är här nu! Allt var bra på vägen och efter 22 timma åkering vi är i Rebberlah igen. Katten Nelson är lycklig!! Takk därför att vi är en del från din blogg (15. Juli 🙂
  Jag vill läser det nu alla dagar, vilken bra stund här så fär away!
  Sandra

 2. Mia

  Åh så härligt, förstår att du inte saknar direkt Harads och Hemtjänsten…skratt….Jag vet ju av erfarenhet av Ammarnäs och Tärna/Hemavan hur jäkla vackert och härligt det är där….Ha det gott Kinna/Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.