Ett jättestort TACK…

…till Sture, Lillemor och hela deras härliga familj för inbjudan till kusinträffen i söndags!

Jättekul att träffa dom alla. Jag förstår att för dom själva har det varit något speciellt dom här dagarna eftersom det tydligen är hemskt länge sedan dom var hemma i Ammarnäs alla syskon samtidigt. Det var rena tältcampingen nere hos Sture och Lillemor. Vad tomt det ska bli när alla har åkt hem till sitt.

En kommentar

  1. Eberth

    Kusinträffar är underbara möten, men tomrummet blir stort efteråt. Vi hade en sådan träff sommaren 2000. Det blev stor succé, eftersom de flesta knappt hade sett varandra sedan tonåren. Visst hade hårfärgen förändrats och någon onödig rynka hade infunnit sig, men rösten, skrattet och grunden i ansiktsbilden fanns kvar.

    Frånsett allt detta, så är den vy över Ammarnäs som du visar i din blogg fantastisk. Det är den bästa bild av byn vid foten av fjället som jag någonsin sett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.