Färdigmålat för i år

Igår blev Akkas färdigmålad! Ja, inte det vita men väggarna har fått sitt i alla fall. Arne har varit snäll och hjälpt mig ta gavlarna för jag är så huvudsvag så jag tordes inte stå där uppe på stegen. Men nu är det alltså klart.

Ikväll kommer Fredrik och två kompisar till honom upp hit för att fiska, jag var och fixade fiskekort åt dom igår. Får väl hoppas att dom får bra väder och bra fiskelycka!

Själv åker vi till Lycksele i morgon förmiddag och ska vara där till söndag. I Sorsele ska jag stanna och gå in på Vegas drop-in, är det ingen större kö så ska hon få klippa mig.

Det kom en regnskur här mitt på dan men nu skiner solen men det är fortfarande en del mörka moln på himlen.

Nästa lördag är det ju Pärfestival i Ammarnäs! Servering av helstekt ren och färsk mandelpotatis från Potatisbacken, sedan på kvällen har vi logdans och öltält. Vi ska då svinga våra lurviga till musik av Complayners!

Alla hjärtligt välkomna!

3 kommentarer

  1. Vega

    Hej Kinna! Tyvärr så har jag inte dropin imorgon. Men jag har en ledig tid kl 16 men det kanske blir för sent då om ni skulle till Lycksele..

  2. Maria S

    Ert lilla samhälle verkar verkligen vara en idyll och fullt av innovativa levnadsglada människor! Vi kommer och hälsar på nån gång!

    I morrn far vi till Malmö/Köpenhamn till på måndag, Joel ( min son ) följer. Vi ska på en massa roliga ställen – jag älskar Köpenhamn, det är ungefär som i Ammarnäs trots strl-skillnaden, minus en del brottslighet då förstås=)

  3. Eberth

    Jag vet inte hur det kommer sig, men fr.o.m. i dag, så kommer din bloggsida upp när jag går in på internet. Det tycker jag är utmärkt bra – men nog vore det intressant att veta vilka knappar eller flikar som jag tryckt på när det blev ett så bra resultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.