Entusiasmerande möte

Kommer precis hem från ett möte med Destination Ammarnäs.

Jag måste bara skriva några rader om hur jag känner det just nu. Min känsla är att ; Nu börjar det hända något angående marknadsföring av Ammarnäs!  Alla ikväll var så entusiastiska och hade bra ideér! Vänta bara ska ni få se!

2 kommentarer

  1. Eberth

    Hoppas att marknadsföringen av Ammarnäs går bra, så att turistnäringen växer och utvecklas. Ett framgångsrikt Ammarnäs gynnar Sorsele kommun och dess byar längs Vindelälven. Måtte alla näringsidgare i regionen inse detta. Amen!

  2. Ewa

    Håller med föregående talare,men Ebert jag saknar dina kommentarer på Kinnas blogg ang. ”Ingen utv. av Ammarnäs”. Ewa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.