En strålande oktober dag!

Har nyss kommit in efter att ha varit och druckit kaffe ute vid elden hos Anna och Thomas. Johan, Jenny och Halvar var där också. Mysigt att kunna sitta ute i detta underbart vackra väder som vi har idag. Solen värmer riktigt. Jag tog en promenad genom skogen så jag kom fram på husvagnsparkeringen uppe vid liften. Där var det återigen folk som jobbade med sina småhus invid deras husvagnar. Det verkar som om det alltid är någon där under helgerna och det är ju roligt att se lite aktivitet.

Då jag kom hem såg jag Ulf och Lennart vid tjärn, dom håller på att bränna rishögarna som blev efter röjningen där i somras.

Nej, nu ska jag ta fram dammsugaren och motionera den lite med att jaga allt hundhår som finns i lägenheten. Sedan blir det V75 och middag hos Gunilla och Cengiz. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.