Harads onsdag

Vaknade då Maria och ungarna for till jobb respektive fritids, alltså ganska tidigt. Steg upp och kokade kaffe, saknade någon att dricka detta kaffe med.

Tog senare en promenad upp till byn och gick in till Susanne och chockade henne med mitt besök. Hon bjöd på kaffe och vi satt och pratade en bra stund. Upptäckte att klockan var kvart i tolv så det var bara att pallra sig iväg för Niclas skulle bjuda på lunch uppe på campingen. Det kändes konstigt att sitta där uppe nu då det är vinter, är ju van att det bara brukar vara öppet på sommaren, men oj vad god maten var,  schnitzel med paprikasås, såsen var underbar! Träffade många gamla bekanta där, mycket trevligt.

Fredrika ringde just och ville att jag skulle hämta henne och Zakarias på fritids men hon hade missat att jag inte har någon bil så hon skulle ringa Niclas, väntar nu att dom ska komma närsomhelst. Vi ska göra pannbiff till middag.

Här är det  bra mycket mera snö än hemma, 10-15 cm.

Igår var jag ju och såg Livia, så liten och söt hon var, tyvärr så låg hon ju och sov hela tiden vi var där så jag fick inte se henne vaken! Hade köpt en skjorta till Kevin och väntade ju att han skulle bli jättebesviken  av att få ett mjukt paket men han förvånade mig genom att säga -Åh den här vill jag ha!

 

 

3 kommentarer

  1. ewa

    Blev väldigt tomt här när du for,det var ju ganska intensiva dagar.Så roligt när mina syskon kommer på besök,synd bara att det är så kort tid.Nu har jag ätit dom där ostbullarna som du köpte,dom var goda. Vi ses på lördag i Harads,ska bli kul att gå på fest. Kram

  2. Britta H

    Roligt att ni kom på fest i lördags i Harads. Ni är hjärtligt välkommen tillbaka,vi kan väl ordna något igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.