Kolla passen i mycket god tid!

Fortfarande gråväder här, men det verkar ju vara så överallt nu i november. Känner mig inte riktigt i form, det är bara att hoppas att jag inte åker på någon förkylning. Alvedon och C-vitamin är det som gäller nu.

Ibland har vi det inte så lätt när vi bor som vi bor. Vad jag närmast tänker på är förnyelse av pass. Lennarts pass går ut nu i slutet av november och måste alltså förnyas. Han kan inte bara åka till polisstationen i Sorsele, nej han måste åka till Lycksele!!!!  23 mil enkel resa. Nu ska han ju åka till Norrbotten och jaga i helgen så då kom han på att han gå in på polisstationen i Arvidsjaur, men icket, dom har stängt precis denna fredag. Varför får inte en sådan här grej göras i Sorsele???

 

En kommentar

  1. lillaresenären

    Åkte till umeå och ansökte om pass i slutet av oktober, det skulle bli klart på fem dagar och skickas till sorsele. Jag skulle då få en sms avisering och hämta ut det på polisstationen här i sorsele. Ringde häromdagen och undrade om det kommit bort på vägen, då jag inte hört något eller fått någon avisering. Men blev då informerad om att passet var skickat till sorsele men att det inte fanns någon här som var behörig att lämna ut det förrän om ett par veckor.. Ska man skratta eller gråta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.