Det känns tomt….

-2,9 ute och så har det fallit lite snö inatt!

Nu känns det som att luften har gått ur en. Det har ju varit en längre tids planering för Gunillas 60 årsfest och nu är allt över! Nu är det bara att slänga alla papperslappar med kladdar som jag har liggandes överallt. 

Festen var ialla fall väldigt lyckad. Vi var 31 som åt och vi hade mycket trevligt. Födelsedagsbarnet var glad och nöjd.  Mycket sång och en del tal!  Musiken stod lillebror Curt för. Senare på kvällen kom övriga gäster och klockan hann bli  halv tre innan  vi låste stället!

Men nu känns det tomt, väldigt tomt…….alla i familjen var ju här förutom Thomas som var sjuk och Helena (Ewas dotter) och hennes familj som redan var uppbokad på annat håll. Helgen är alldeles för kort, dom kom ju sent på fredagkväll och åkte igår, hade gärna haft dom längre här! Både lördag och söndag morgon åts det ju frukost här av Marias familj, Marcus och Nicklas och nu på morron är det bara jag som ensam sitter vid köksbordet…….tystnad råder!

Det var renskiljning uppe i Biergenas på lördan och då hade Lennart lovat bort Marcus och Nicklas som rendragare så det var bara för dom att åka dit. Det var första gången dom var med om detta, men det hade gått bra (dom hade nog känningar i kroppen dan efter skulle jag tro).

PS. Gunilla fyller inte 60 förrän nu på onsdag!

 

 

 

7 kommentarer

  1. Eberth

    Kinna – Tusen tack!
    Gotthard har i dag överlämnat CD:n ”Langt nol i väla”. Du ska veta att jag är väldig glad över denna present.

  2. Ewa

    Håller med dig Kinna! Helt underbar helg men alldeles för kort. Det blir väldigt intensivt umgänge under 2 dagar,trist att inte alla kunde vara med.Åker alltid hem med blandade känslor:vill vara kvar,vill åka hem!Men jag har min familj i Boden,så då är valet enkelt,önskar bara att det var lite närmare till Ammarnäs(underbaraste stället på jorden) Tack för i helgen! Kramar Ewa

  3. Curtan

    Tack själv.:-)
    Fast jag & Ewa kom ju faktiskt redan på Torsda´n.
    Och jag skjutsade faktiskt hem er 03:30, inte 02:30. 😉

  4. Kinna Persson

    Svar till Ewa (2009-12-07 22:11)
    Ewa, nu måste vi börja planera för en sådan här helg uppe i Aitelnas till sommaren! Vi sätter igång redan efter nyår!
    Och då ska alla familjemedlemmar vara med!

  5. Therese

    Ja vi får se, det är inte helt klart ännu. Men det blir att coacha och hjälpa alla avdelningsansvariga, mejeri, frukt&grönt, chark och kött. kommer jobba flytande över de fyra avdelningarna. Schemaläggning, planering, kampanjer, förhandsorder, osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.