Strömlöst

Vi har varit utan ström här i en och en halvtimme! Mörkt ute mörkt inne men väldigt ljust i mitt sinne! Men nu är strömmen tillbaks så allt är i sin ordning.

Gick en morgonspromenad och drack kaffe hos Gunilla som hade fullt av tända ljus på sitt köksbord. Ganska mysigt men samtidigt frustrerande då man inte vet hur länge man ska bli strömlös. Vi såg  hur orolig Nasto var som satt fastbunden i Cengiz i skoter och sedan började han skälla då vi tittade ut stod älgko och kalv bara en bit från huset. Inte underligt att han var ivrig!

Igår fyllde jag år och det bästa på hela dan var när William, 3 år, kom in och sjöng "Ja måste leva i hundjade år, hurra, hurra, hurra"! Han är en sådan gullig kille och väldigt  tänkande, då jag och Peter satt och pratade i personalrummet  ropade William "Pappa, ska vi köpa en blomma"?  Nej, svarade Peter. "-Jo, till Mamma, hon vill nog ha en!" Det är väl tänkande av en treåring!

Nu är jag ledig tills varubilen kommer så jag ska använda den tiden till att slå in julklappar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.