Näst sista dan på 2009

-31,3 då jag steg upp och nu är det -31,8!!!

Igårkväll umgicks jag med mina systrar (Ewa kom igår)och det var jättemysigt! Hade klätt mig ordentligt så jag såg ut som en Michelingubbe, men det var faktiskt skönt med en promenad. Det känns bra med en "systerkväll" då vi kan sitta och prata och skvallra om ditt och datt. Alltför sällan bara som vi träffas alla tre.  Då jag kom hem hade Nicklas anlänt från Umeå, så nu har jag båda pojkarna här.

Jag och Lennart hade planer på att fira Nyårsafton i Aitelnas men då det blev så här kallt så finns det ingen mysighet alls  att köra skoter dit upp, så tyvärr blir det ingen myskväll där!  Istället blir det Nyårssupé uppe  i Dalstugan och det är inte fy skam det heller!

Idag är jag ledig så nu väntar jag bara på min underbara frissa som ska komma och klippa mig. Känns  lyxigt med en hårfrissa som kommer hem till en och det är guld värt!  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.