ETT GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ALLA!

 

Vi firade Nyårsafton uppe i Dalstugan tillsammans med jättemånga andra människor. Tre rätters middag som bestod av Laxtartar till förrätt, Oxfilé, potatisgratäng och en supergod rödvinssås som varmrätt och sist men inte minst en fantastiskt god efterrätt, måste absolut få receptet av Gunilla för jag har aldrig förr ätit något så gott!!!!

Idag har vi stängt butiken så vi är hellediga, funderar om jag ska ta en långpromenad eller fara och åka skidor….det är härligt väder bara elva minusgrader.

Våran TV har pajat och jag undrar hur Lennart ska klara sig utan? Kanske det finns någon vänlig själ som kan hjälpa oss att fixa den?

Ett Ammarnäs inbäddat i snö!

 

En kommentar

  1. Maja Skidiskotertjänst

    DEN efterrätten skulle ja vilja att du skrev ut recpetet på åxå, det är alltid kul att prova ngt nytt!

    Jag jobbade som sagt; gjorde räkbakelse till förrätt, fläskfile å gratäng å marängswiss där. Sen hem, ingen förrätt=) men väl oxfile` provencale, bakad potatis och broccolipure, gorgonzola å bea!

    Till efterrär blev det whiskeydroppad kladdkaka med vispgrädde, skålade in året sen isäng för att gå över berget till jobbet, det tog 55 min (oplogat bitvis)

    Ha de´!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.