Hejsan!

 

Det var några dagar sedan jag senast skrev något men nu ska jag knappa ner några rader.

Igårkväll var Cengiz, Gunilla och Ewa här och åt middag med oss. Jag bjöd ¨på Viltfärsbiffar med ugnsglaserade grönsaker. Till efterrätt Tigerpudding och kaffe. Alla var nöjda med maten och vi hade som vanligt en trevlig kväll tillsammans.

När vi steg upp på morgonen var det -30 ute och nu är det -32! Jag tycker inte om när det är så här himla kallt. Det går ju inte att göra någon som helst uteaktivitet och jag som är ledig idag hade ju t ex kunnat åka skidor eller köra skoter upp till Aitelnas. Nu blev det i allafall en promenad mitt på dan upp till Dalstugan för en kopp kaffe hos syrran och Cengiz. Kan nämna att vi träffade inte så många människor på vägen….de flesta höll sig nog inomhus. Tog ett kort när vi var på väg upp till liften. Visst är det fint när solen lyser uppe på Näsberget. Nere i byn ser vi ingen sol än på ett par, tre veckor!

Nicklas åkte hem till Umeå igår och det kändes tråkigt. Skulle gärna ha velat ha honom här mycket mer. Vi träffas alltför sällan! Och nu på fredag åkter Marcus till Boden så då är vi åter ensamma igen. Nu ser jag fram emot den 6 februari då vi stiger på planet som ska ta oss till Las Palmas. Det ska bli en härlig vecka!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.