Varmt och härligt!

Tänk, igårkväll när jag gick och la mig hade vi -31 gr och i morse endast -7, det kallar jag temperatursvängning. Nu är det -5,9. En jättehärlig dag, tog en promenad upp till liften och därifrån ner till macken och vidare ner efter ån och hem. Har varit på taket och skottat lite och nu håller jag på att städa bort julen….tycker att jag nyss tog fram alla advents- och julsaker! Ja,  tiden går fruktansvärt fort, det är nästan så att det är lite skrämmande! 

Marcus åkte tillbaks till Boden idag, det dröjer nog inte länge förrän han är här igen, hoppas jag, känner mig alltid lite down efter att han åkt härifrån! Ewa har varit förbi en sväng och druckit kaffe med mig, hon åker hem på söndag med bussen.

Nu ska jag städa färdigt och sätta upp nya gardiner i köket!

3 kommentarer

  1. Grannfrun

    Jag undrar just var du håller hus när du städar för jag var och letade dig i hela huset och inne på affärn. Lennart sa att jag skulle leta i sängen för han trodde du låg och sov! Jag lämnade stektermometern på bänken i köket och tack så mycket för lånet! Vi ses!

  2. Kinna

    Jenny! Jag var faktiskt nere i tvättstugan och strök gardiner, så det så! Synd att du inte kom då jag var uppe så hade jag bjudit på fika!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.