Fy skäms VK!

Jag fick höra talas om en annons införd av VK (i VK) den 5 januari. I denna annons frågas det om man vill synas i en tematidning om Nöjen och aktiviteter i Västerbottensfjällen.

Tydligen så anser inte VK att Ammarnäs tillhör Västerbottensfjällen, ja, inte ens Sorsele, för i annonsen står det så här:

"Passa på att annonsera i VK:s tematidning Vinter 2010 med utgivning torsdag 11 februari. Innehållet skildrar händelser  i Tärnaby/Hemavan, Kittelfjäll, Klimpfjäll, Borgafjäll och utmed Blå Vägen: Storuman, Lycksele och Umeå".

Jag vet inte varför Ammarnäs inte finns med och jag måste säga att det gör mig ganska förvånad, det finns slalombacke, skoterleder, fiske, hästridning m m så något skulle det säkert gå att skriva om och skulle det göras reportage skulle någon eller några säkerligen annonsera också.

5 kommentarer

  1. Gunilla

    Ja,det är fruktansvärt när vi blir motarbetade av media,det är ju inte första gången…bl.annat snödjupet,Kittelfjäll skrevs det om 2 ggr.på raken,skrev då en kommentar att Ammarnäs hade samma snödjup men den kom aldrig in….

  2. Gunnar Falck

    Hej Kinna,
    självklart var det en miss att inte Ammarnäs stod med i säljbrevet. Men jag garanterar att Ammarnäs kommer att finnas med i vår tematidning Vinter. Hör gärna av dig om du har några bra idéer.
    Gunnar Falck, VK

  3. leif

    Härligt att sitta i DUBAI +29 23.30 se att det hettar till i A-näs.Stå på ER både möt media o kyla.Tack Kinna för att du håller dörren öppen för världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.