Söndag 17 januari.

Sitter vid köksbordet och har full koll på vad som händer här ute på isen! Just nu åkte Jenny förbi hon har tydligen varit och åkt skidor på Svennes spår. Duktigt! Tidigare har det kört förbi flera skotrar, både fiskare och andra som bara är ute och kör. Här har vi nu -7,5 och lite blåst, det har fallit lite pudersnö under natten, alldeles för lite, vi behöver mycket mera snö! Både skoter- och skidspår är knallhårda. Nu sprang Malin och hennes söta lilla valp förbi. Jag får ju riktig ångest när jag ser hur duktiga tjejerna är! Borde kanske ge mig ut själv och göra något?

Igår var vi bjudna till William och hans mamma och pappa på middag. Hade tippat på V75 så vi började med att se travet och det resulterade i några sexor, inga stora pengar, tyvärr, men sex rätt av sju är sex rätt! Vi åt en jättegod middag och satt länge kvar vid bordet och pratade och hade jättemysigt! Tack Peter och Mia! I tjugosex  minusgrader gick vi hemåt vid midnatt, tur att det inte är så långt att gå!

Få se nu om jag kan slita Lennart från TV:n och all sport och ta en längre promenad?

En kommentar

  1. ewa

    Låter härligt Kinna! Då förstår jag varför ni inte var nåbara igårkväll,trodde ni åkt till Aitelnas. Ja trodde i min vildaste fantasi att jag skulle få besök av våran syster i dag,men icke det! Hon ha ju int tin….. Och nu var det sista chansen innan allt börjar däruppe,känns trist! Ok,ha det så bra! Kram Ewa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.