Nu är det nära!

Det är grått, grått ute och det faller lite lätt snö. -17,5 grader.

Torsdag, fredag sedan på lördagmorgon sätter vi oss i bilen och kör ner till Umeå, sätter oss på flyget som sedan tar oss till Las Palmas! Häääärligt.

Har grattat Lennart på morron med kaffe o tårta. Nu är han lika många år som  jag:)

Igår var jag till Sorsele och hann med flera ställen. Biblioteket, Handelsbanken, Järnia, Nött&Nytt, ICA, Systembolaget, Klippte mig, Kommunhuset, Grillen, GH:s bröd, Carinas blommor. Det gäller att passa på när jag lika far ner till Sorsele, för det är inte ofta det händer.

Jag vill tipsa om en favoritplats på Internet när det gäller att beställa kläder. Gå in på Mandeldesign.se och titta. Har beställt därifrån två ggr och det roliga är att inom ett par dagar så får man det man beställt! 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.