Två röda tomater

Igår och idag har vi haft sol och värme hela dagarna! Vi ser ut som två fullmogna röda tomater:-) Har nyss kommit hem efter att ha varit ute i den stora staden. Först besökte vi ett jättestort varuhus, sex våningar. En våning nästan enbart med  handväskor!!! Sedan sökte vi upp en mysig restaurang för att få oss lite käk, vi hittade en där vi åt en god biffstek med tillbehör. Imorgon har dom sagt att det ska bli lite sämre väder, få se om det stämmer eller kanske vi har tur så vi kan fortsätta att sola.

Ha det bra! Vi hörs snart igen!

2 kommentarer

 1. Lennart Grundström

  Det klapprande ljudet på Ica,
  för en semester i sol fått vika.
  Inget visslande hörs,
  till tårar jag rörs
  och frun tog han med sig tillika.
  En annan Lennart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.