Sista kvällen på Las Palmas

Förväntade oss en riktig solig dag men ack vad vi bedrog oss. Moln, moln  åter moln på den stora himlen. Vi låg i allafall nere på stranden ett par timmar, det var ju varmt och skönt, +24 grader, så vi mådde ju inte dåligt precis. Strandpromenaden är ju alldeles invid där vi ligger så det är ju mycket folk att titta på. Tänk att det finns så mycket människor och ingen är lik den andra. Här är det Karneval en hel månad så vi ser ju mycket av det också.

Var ut och åt en sista semestermiddag ikväll. Pepparstek, grillad paprika, potatis, rött vin, kaffe o whiskey. Slösade dom sista euron på lite småhandling inför hemresan som blir i morgonbitti kl 5.05 då bussen hämtar upp oss här vid hotellet. Flyget avgår 7.10 ankomst Umeå 14.10 (i bästa fall).

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.