Hemma igen!

Ja så är vi hemma i Ammarnäs igen. Tänk igårkväll vid den här tiden  satt vi ute och åt +23 grader varmt! Lite skillnad är det men vad vore livet om det inte fanns lite olikheter?

Vi steg upp kl 04.10 i morse, gjorde oss iordning och forslade ner oss och väskorna till gatan utanför hotellet där bussen skulle hämta upp oss. Folk rörde sig överallt, på väg hem efter nattens festande, det är nämligen  Karnevalsfirande i Spanien en hel månad så då är det mycket festligheter på gång.

  Så kom bussen och vi åkte ut till flygplatsen, satt där och väntade till 6.45 då vi fick kliva ombord på planet. Ett mycket fräscht plan vilket rymde 235 personer. Flygresan gick hur bra som helst. 14.40 landade vi i Umeå. Måste få kritisera Umeå flygplats lite; ankomsthallen är hur liten som helst, inte byggd för Charterresenärer precis, det tog jättelång tid att kunna få tag i sin resväska på rullbandet, min gick tre varv innan jag tog mig fram för att nå den! Kanske dags för en liten utbyggnad?

Nicklas, som hade haft våran bil i sitt garage, stod där och väntade på oss! Tack, Nicklas! Nu hade vi en varm bil istället för en isig och kall om vi hade varit tvungna att ha den parkerad på flygplatsen.

Stannade av i Björksele hos Affe och Berit och fick oss kaffe och bulla! Ett mycket trevligt avbrott i våran bilresa hem till Ammarnäs. Vi skulle bara gå in där på en snabbvisit men det var så trevligt där att vi blev längre än vi tänkt. 21.30 var vi i Ammarnäs och då bar det direkt iväg upp till Gunilla som hade middan klar. Mycket gott! Där var också Marcus som hade kört från Boden idag, en trevlig överraskning!

Nu har vi sett skidskyttet i TV från OS och resultatet av svenskorna var väl mindre roligt men vi får hoppas på bättre resultat under resten av OS! Svenska damhockeylaget vann ju över Schweiz i alla fall så det är bara att önska dom god fortsättning.

Nu ska jag gå och sova. God Natt och Sov gott!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.