Minst 15 cm!

Inatt kom det elva cm snö och under dan har det ramlat ner ytterligare några centimeter. Det är bara positivt för nu på lördag är det SM-kval i backe (skotertävling i slalombacken) och då behövs det snö!

Är ledig idag så jag gick en promenad upp till Gunilla som stod och vallade slalomskidor för fullt. Hon är för duktig! Lyckades sedan få med henne att äta lunch på Wärdshuset, fiskgratäng med lax, jättegott! Det måste ha varit mycket energi i den maten för nu har jag dammsugit hela lägenheten , kokat lingonsylt och nu så ska jag göra köttfärsbiffar.

På fredag fyller Helena, mitt syskonbarn, fyrtio år! Jag kan inte fatta hur fort åren går. Minns så väl den dan hon föddes, jag gick 9:an i Sorsele då och bodde på elevhemmet när föreståndarinnan kom och sa att jag hade telefon. Gick så till telefonhytten och tog telefonen där och i andra ändan hördes Ewas röst "-Grattis, du har blivit moster till en flicka!"

Hur sjutton kan det vara fyrtio år sedan jag gick i 9:an????? Det är ju inte klokt, jag tycker inte alls att det var så länge sedan! Men det är ju på barn och barnbarn man märker hur gammal man håller på att bli, för själv känner jag mig då inte så gammal 🙂

En positiv sak till: AMMARNÄSGÅRDEN ÄR ÖPPEN TILL HELGEN!!!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.