Ett strålande väder i Ammarnäs

Vilken fantastisk fin dag det har varit idag! Strålande sol hela dan! Mycket folk i byn, ett tjugotal skoterekipage från Norge  är här plus ett gäng skoterförare som bor på Wärdshuset plus många andra människor. I slalombacken och i Dalstugan har det varit full fart och dom som åkte har varit mycket nöjd med den fina backen.

Idag har vi varit med om en jättetrevlig grej, "Mys Maja" Sjöström var och handlade imorse och frågade då om hon fick komma till oss med lunch. Den frågan svarade jag ju snabbt ja på. Så kom hon då och dukade upp, hon hade till och med tallrikar, bestick och kaffekoppar med sig. Lennart fick äta först så han skulle hinna ta emot bussen och när jag kom in i lunchrummet var där uppdukat en trerätters lunch! En förrätt gjord av smördeg med räkor och ägg bl a, Älgskav och potatisgratäng med en jättegod sallad till och så kaffe och en god kaka till efterrätt. Oj, oj, oj va gott det var! Tack än en gång, Maja!  :-))

Efter jobbet har jag varit ute och åkt skidor en sväng, en bit upp efter Tjulträskleden och sedan upp till liften och elljusspåret hem, tyvärr var det bara pistat, inget skidspår var uppkört men det gick bra ändå.

Lennart körde skoter upp till Aitelnas en sväng. Han är lite sur på mig för att jag ännu inte har rört min skoter. Nu är batteriet alldeles dött men det är i laddning nu. Får väl köpa ett nytt om det inte laddas. Funderar eventuellt på att sälja skotern men samtidigt är den ju bra att ha när vi åker till Aitelnas och som låneskoter till dom som kommer hit och inte har någon egen. Vi får väl se vad som händer.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.