Rådjuren mitt i byn

Läser i tidningen om hur svårt Rådjuren har det i vinter och det är ju tråkigt, vill då passa på att tala om hur bra dessa djur har det här mitt i byn. Dom håller till uppe i backarna på båda sidor om Yngves tjärn. Det är riktiga gator som dom trampat upp. Sedan blir dom matade av vår granne med  frukt och grönt och gammalt bröd som vi på Ammarnäs Livs kastar. Dom är jättefina att se på när dom kommer på rad för att äta, ibland lägger dom sig ner här ute på tjärn och ser ut att må så gott.

En kommentar

  1. Finnen från fälla

    Kan rapportera in en bunt rådjur på fälla med.
    De käkar Höhärsa på Lilljäla och div. pot.skal och grönt vi kastar ut.
    Jan hämtade hö i Aitelnas igår till dem och det luktade sommar för en kort stund :o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.