Tre år sedan vi öppnade!

Tänk vad tiden går fort. Idag är det tre år sedan jag och Lennart öppnade Ammarnäs Livs! Samtidigt som jag tycker att dessa tre år gått fort så känns det samtidigt som att vi haft affären länge, länge!

Denna dag, för tre år sedan, var en nervös dag för oss men mest för mig kanske, första gången jag skulle sitta i kassan! Pia och Lennart hade ju vanan inne sedan tidigare. Det gick bra i alla fall och mycket folk hade vi,( det kanske inte var så underligt för butiken hade ju legat nere i över ett år) många glada skratt hördes denna dag i affären. Minns det som igår! 

Svärmor, Ewa och Gunilla hjälpte oss med servering av kaffe och tårta. Blommor fick vi i mängder, ja det var en toppenrolig dag!

Idag blir det inte tårta men vi lovar att bjuda på kaffe och någon sort av Gilles kakor!

 

4 kommentarer

 1. Inger Grundström

  Tack Kinna och Lennart för att Ni kom till Ammarnäs.
  Det finns tyvärr inte ord i Ammamrnäsbonskan för att
  beskriva vad det betyder för oss i byn. Alltid lika roligt att gå in i affären. Ibland har man inget ”ärende” men går in ändå och kommer ut med något som kan ”vara bra att ha”.
  Inger G

 2. Kinna Persson

  Tack Inger! Jag och Lennart tycker också att det är roligt och vi möts dagligen av glada och positiva kunder:-)En by utan affär fungerar inte och så länge folket i byn och även stugägare och andra besökare är oss köptrogna så kan vi fortsätta att driva butiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.