Helgaktiviteter

Idag har det inte varit så bra väder. Blåst och yrsnö. Skidbacken här i Ammarnäs har då ändå kunnat vara öppen tydligen har det blåst mindre här än i Tärna/Hemavan.

Vi har riktigt mycket folk här i byn nu och det känns jättebra. Det måste vara många barnfamiljer för jag tycker att det bara kryllar av jättegulliga små och lite större barn. Roligt!

I lördags var jag och åkte skidor med Maria, Niclas, Fredrika och Zakarias. Jag åkte efter ån och upp mot OK och sedan elljusspåret ner till skolan där jag mötte dom andra. Ett och ett halvt åkte vi innan vi hade vätskekontroll uppe i Dalstugan efter det så åkte vi hem hit och lagade middag och såg Melodifestivalen. Lennart hade känt sig risig under dagen och fick magsjuka senare på kvällen. Inte så trevligt för honom precis.

                                        

Söndagmorgon tog jag hunden och gick upp till Maria och Niclas, det var bara Maria och barnen hemma, Niclas var ute med skotern i det härliga vädret. Vi fikade och dom började att packa för deras hemresa. Synd att dagarna skall gå så fort när dom äntligen är här i stugan, hade gärna sett att dom var kvar flera dagar till. Nu blir det ända till påsk innan dom kommer hit igen.  På hemvägen gick jag genom skogen och upp till liften och där var det redan bra med folk fastän klockan inte var så mycket men det var ju så fint väder så alla ville väl ut så fort som möjligt.

Genom att Lennart var sjuk så fick jag klara av butiken på egen hand men det gick bara bra. Mycket folk kom och det var full fart mellan tre och sex. Som tur var kom Sanna och när hon såg att jag hade kö i kassan  så  fyllde hon på i mejerikylen och tog hand om leverans av kvällstidningarna!

Ja, det var lite om mina helgaktiviteter. Nu är klockan 22.15 och det är minus sex grader ute och blåser ganska rejält ute. Hoppas att det inte blir värre. Ska gå ner och hänga upp en tvätt och sedan gå i säng. God natt alla!

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.