Hur kan det bli så här?

Vaknade och tittade på klockan, då var den fem, vände mig om och skulle fortsätta sova, men icke jag kunde det, efter många vridningar och vändningar var det bara att kliva upp, så här sitter jag nu vid datorn med en stor kaffekopp! Jag är inte den morgonpiggaste så det här kan jag inte riktigt fatta!

Det är måndag den femtonde mars idag, då är det ganska mycket göra i butiken innan öppning, så det är ju inte någon nackdel att vakna tidigt. Men först en runda med hunden.

Ja, om man ser på båda dom här sportlovsveckorna som nu varit så verkar det ha varit lite mera folk här än i fjol! Personligen tror jag att det har varit mera skidåkande än skoteråkande folk. Enligt Gunilla så har hon haft mycket mera folk som åkt i backen nu i år än förra året. Detta är ju mycket positivt för Ammarnäs.

 

3 kommentarer

  1. Gun-Britt

    Vi har haft barn och barnbarn med kompisar i skidbacken under sportlovet, vilket gett en glupande aptit, både på mat och att återvända. Tack Ammarnäs för allt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.